Lillestrøm og omegn akvarieklubb

Om LOAK

Om klubben

Velkommen til Lillestrøm og omegn akvarieklubb!

Lillestrøm og omegn akvarieklubb er en klubb for alle akvarieinteresserte. Klubben ble stiftet 28. november 1952. Hos oss er det ikke antall akvarier eller størrelsen på akvariene som teller. Vi er en av landets største akvarieklubber, og arbeider aktivt for akvariehobbyen på mange måter.

På medlemsmøtene pleier vi normalt sett å ha et foredrag i en eller annen form, auksjon, loddsalg og felles hygge. Kom gjerne innom et møte og slå av en prat, selv om du ikke er medlem!

Hvor holder vi til?

Vi avholder våre medlemsmøter i Arbeidersamfundet i Brogata 2, Lillestrøm. Trykk på adressen for å bli vidresendt til Google Maps. Hvis du kommer fra Lillestrøm tar du til venstre rett før Rælingsbrua og parkerer i parkeringshuset, eller benytter deg av parkeringsplassene ved Rådhuset. Arbeidersamfunnet ligger mellom Rådhuset og Nitelva.

Foto: Johs Husum

Styret

Leder - Glenn Kongstein

Glenn er klubbens primus motor, og er en evig smilende mann. Etter en tørkeperiode grunnet flytting, så er han nå i gang med å fylle kar igjen. Mistenker det blir en del maller..

Nestleder - Arne Mellum

Arne er "gammel" i gamet, og har vært med i styret før. Det som står Arne's hjerte nærmest, er nok hagedam! Men dette er en kan som kan MYE om mangt innen fiskehold og vannkvalitet generelt.   

Sekretær - Irene Halvorsen

Irene har hatt fisk som hobby siden barnsben av. Hun har noen selskapskar som hun holder liv i etter beste evne. Hun prøver å holde en viss struktur på styret, noe som alltid kommer godt med.

Kasserer - Jan Erik Bjerknes

Jan-Erik ble i sin tid "narret" med inn i gamet av Morten, noe vi er glade for! Han alltid stiller opp for klubben. Hva han har av fisk, er vi fremdeles litt usikre på..

Materialforvalter - Kjell Nymoen

Fiske-beskyttelsen i egen person, ender alltid opp med de fiskeposene som ingen andre vil ha. Selskapskaret hans bugner derfor av de merkeligste skapninger, strategisk plassert midt i trappa så du ikke kan unngå å se det.


Styremedlem 1 -  Oddrun Hellebakken

Oddrun er relativt ny for oss i klubben, men virker som en seriøs akvarist som vet mye om mangt innen akvariehobbyen.

Varamedlem 1 - Morten Paulsen

Morten er en mann som vet mye om mangt.. Og er en enorm ressurs for klubben! I akvariene hans tror jeg du finner mye forskjellig, men c-maller er det nok en del av der.  

Revisor: Arve StokkebekkValgkomite: Rolf Fjeldstad

Nyeste kommentarer

07.05 | 08:38

I går var det flott og grundig foredrag om fiskehelse og sykdom på akvarie...

17.11 | 19:50

Hei! Det skal vi få til! Vi har ikke kortautomat dog, så ta med kontanter. Gle...

16.11 | 22:10

Jeg skal prøve å komme meg på møtet deres den 7/12 Jan! Lurte da på om det...

19.10 | 21:41

Denne artikkelen er attraktiv. Jeg har tenkt å henge den på veggen ved pulten ...